Ontvangst gasten voor viering Wageningen 750 jaar stad

MW_06_2013_15

Een verjaardag vier je natuurlijk niet alleen. Daar hoort een afvaardiging van onze partnersteden bij, en dus ook onze vrienden uit Mörfelden-Walldorf. Op vrijdagmiddag 14 juni waren zij uitgenodigd na de reis naar de brandweerkazerne te komen voor een ontvangst door de burgemeester en een heerlijke barbecue. Met prachtig weer was het een gezellig weerzien.

Een waar feestje
Niet alleen gasten uit Mörfelden-Walldorf waren uitgenodigd, maar ook de brandweerkapel uit Bürstadt en een delegatie uit Gödöllö. De Duitse Feuerlöscher hebben laten zien hoe zij een vuurtje doven: gezamenlijk, gecoördineerd en met onvervalst ‘Löschwasser’ in een glaasje op een pank. Onze spuitgasten zijn nu ook ingewijd in die fijne traditie…

Na de barbecue nog een spetterend optreden van de Brandweerkapel en daarna is iedereen over Wageningen uitgevlogen om te genieten van de activiteiten.

De historische optocht
Zaterdag was de dag van de grote optocht. De afgelopen 750 hoogtepunten uit de geschiedenis van Wageningen kwamen voorbij. Hieronder een impressie van deze geweldige optocht.

Een gedachte over “Ontvangst gasten voor viering Wageningen 750 jaar stad

  1. Pingback: Onze helden zijn terug! | Wageningen en Mörfelden-Walldorf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s