Gastgezinnen

Gastgezinnen gevraagd!

Voor iedereen die bij wil dragen aan de contacten met onze partnerstad Mörfelden-Walldorf is er de mogelijkheid om als gastgezin te fungeren op de momenten dat onze Duitse gasten naar Wageningen komen.

Ook de komende jaren staan er weer een aantal uitwisselingen op het programma. Op die momenten willen we onze Duitse gasten graag met dezelfde hartelijkheid ontvangen als waarop zij ons ontvangen en hen onderdompelen in de Nederlandse gastvrijheid. Daarom willen we hen tijdens zo’n uitwisseling graag laten verblijven in een gastgezin.

Wij – de werkgroep Mörfelden-Walldorf – coördineren de activiteiten van de Wageningse verenigingen en de verenigingen in Mörfelden-Walldorf, maar tellen slechts 4 personen. Te weinig dus om zelf een grote delegatie te kunnen onderbrengen.

We noteren graag de namen van mensen die bereid zijn bij een uitwisseling één of meer Duitse gasten onderdak te bieden en te ontvangen/begeleiden tijdens dat bezoek. Als jij ook gastgezin wilt zijn, vragen we je je aan te melden voor onze lijst. Ruim voor iedere uitwisseling zullen wij dan een mailtje sturen met het verzoek één of meerdere mensen onder te brengen. Per keer kan worden aangeven of u wel of niet iemand wilt opnemen. Ook is het mogelijk aan te geven of u één of twee mensen kunt ontvangen. Naast het onderbrengen van de gasten vragen we u ook om hen een aangename tijd te bezorgen. Vaak wordt er door ons een programma opgesteld, waaraan zij en u kunnen deelnemen.

Opgeven als gastgezin
Wij hopen dat u zich wilt opgeven. Dat kan door hier te klikken. Wij vinden het fijn als u dan ook de ontbrekende gegevens invult. Ook als wij u niet meer mogen benaderen als gastgezin, kunt u dat via dezelfde link aangeven. Wij stellen het erg op prijs dat u zich opgeeft. Nogmaals, voor ieder evenement vragen we dan of u gastgezin wilt zijn. En u kunt zich op ieder moment afmelden!

U kunt zich op ieder moment afmelden van deze lijst. Wij sturen u dan geen berichten meer.

Weet u iemand anders die het leuk zou vinden om zich te ontfermen over een van onze Duitse gasten? Verwijs hen dan svp ook naar onze site zodat zij zich ook kunnen opgeven.   Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En uit ervaring kunnen we zeggen dat het erg gezellig is om met de inwoners van onze Duitse partnerstad om te gaan!

Heel hartelijk dank voor uw medewerking! Wij hopen op veel aanmeldingen!

Hartelijke groeten,
Werkgroep Mörfelden-Walldorf
Marlou Kursten
Corrie van Rumund
Abeltje Diepersloot

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s